maanantai 29. lokakuuta 2012

Kirjamessuillakin tuli käytyä


Yllä oleva kuva ei ole kirjamessuilta, vaan Kööpenhaminan Tivolista muutaman vuoden takaa. Kirjamessuilla ei kuitenkaan ollut kamera mukana, joten tässä nyt muuten ajankohtaista kuvitusta.

Piipahdin kirjamessuilla lauantaina. Muutama kirjakin tuli ostettua, vaikka juuri muuttaneena onnistuin hillitsemaan itseäni aika hyvin: muistelin vain kirjalaatikkojen raahaamista hissittömissä taloissa. Messut menivät muuten aika lailla odotusten mukaan. Aluksi huumaannuin kirjojen paljoudesta, sitten olin vähän eksyksissä ja lopulta väsähdin ja ahdistuin tungoksesta ja melusta ja pakenin paikalta. Ohjelmia en taaskaan jaksanut seurata, enkä kamalasti bongailla kirjailijoitakaan. Antikvariaattipuoli oli tällä kertaa kiinnostavin, ja sieltä tarttui mukaan Louisa M. Alcottin Tytöistä parhain ja Satu Waltarin Haikeat leikit.

Lokakuu on muuten lukemisen suhteen ollut melkoinen kuiva kausi. Vähän olen Anna Kareninaa lueskellut eteenpäin, mutta muuten olen keskittynyt kirjojen siirtämiseen paikasta toiseen. Mutta nyt on muutto onnellisesti takana ja kirjat purettu kirjahyllyyn (astioiden purkaminen sen sijaan on vielä kesken - pitäähän asioilla olla tärkeysjärjestys!), joten ehdin ehkä joskus taas lukemaankin. Vaikka sen Anna Kareninan loppuun. Aloitin sen jo loppukesästä, ja jostain syystä se etenee kovin hitaasti. En oikein tiedä miksi, sillä pidän kirjasta aika paljon. Mutta menee se näin hitaasti nautiskellenkin.


3 kommenttia:

  1. Mainio tärkeysjärjestys purkamisessa! :) Blogistani löytyy sinulle tunnustus, käyhän kurkkimassa.

    VastaaPoista
  2. Minä jätin tänä vuonna messut välistä, koska vielä on liian hyvin muistissa viime vuoden tungos ja kuumuus. Kiva tapahtuma, mutta jotenkin siellä aina väsähtää. Onnea onnistuneesta muutosta!

    VastaaPoista
  3. Minä jätin tänä vuonna messut välistä, koska vielä on liian hyvin muistissa viime vuoden tungos ja kuumuus. Kiva tapahtuma, mutta jotenkin siellä aina väsähtää. Onnea onnistuneesta muutosta!

    VastaaPoista