torstai 6. syyskuuta 2012

Tunnustus


Sain tämän hienon post-it-tunnustuksen Lukemisen kartaston Sonjalta.  Kiitos! Olen imarreltu. Minäkin pidän kovasti teidän blogistanne! 

Tunnustukseen liittyy tämä tehtävä: 
1) Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
2) Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3) Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4) Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it-lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Viiden suosikkiblogin valinta on vaikeaa, sillä luen niin monia hienoja blogeja. Tällä kertaa haluan kuitekin muistaa seuraavia blogeja. 

1. Ensimmäisen tunnustuksen heitän kirjablogien ulkopuolelle. Kiinnitän post-it lapun upean valokuvaajan ja hyvän ystävän Annikan blogiin, Annika Ruohonen Photography. Sen lisäksi että Annikan valokuvat ovat huikeita, hän myös kirjoittaa hyvin.

2. Seuraava tunnustus menee Jaakolle Kirjantilaan. Kirjantila palasi kesätauolta blogimaailmaan, mistä ilahduin kovasti. Nautin kovasti Jaakon tiiviistä ja selkeästä ilmaisusta. 

3. Kolmantena haluan nostaa esille Kanervalan, jossa Outi tarkastelee kirjallisuutta yksityiskohtien äärellä. Kanervala ei keskity kirjavinkkaukseen tai arviointiin vaan ajatuksenkuljeskeluun ja pohdintoihin kirjallisuudesta. 

4. Tarinauttisen hämärän hetket on nimeään myöten hieno blogi. Erityisesti odotan aina Elma Ilonan jakamia Elma- ja Ilona-patsaita. 

5. Katjan Lumiomena on yksi kauimmin seuraamiani blogeja. Erinomaisten tekstien lisäksi nautin siellä kauniista valokuvista. 

Ja voi ei, loppuivatko laput jo? Oikeasti olisin halunnut antaa tunnustuksen vielä vaikka kuinka monelle blogille. Tuosta lukemieni blogien listasta voitte katsoa ne loput... 

3 kommenttia:

  1. Voi kiitos ystäväni <3 Tämä ilahdutti suuresti iltana kun olen mahdottoman väsynyt arkiviikon taistojen jälkeen. Ihanaa nähdä miten sinun blogisi kukoistaa, lukemisen nautinto on ihan käsin kosketeltavissa sanojesi ja riviesi väleissä. Lisää, lisää!

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitos tunnustuksesta. Se lämmittää mieltäni. Ja sinun blogisi on upea: kirjoitat hyvin ja myös luet hienoja kirjoja. :)

    VastaaPoista
  3. Suuret kiitokset! Ja yhdyn edellisiin: täällä on aina mukavaa käydä lueskelemassa kirjajuttujasi. :-)

    VastaaPoista